Stran služi, kot test optimizacije preko bloga na strani. Smatramo, da se bomo s par podobnimi potezami povzpeli na vrh iskalnikov na našem področju (v Novi Gorici) ter jasno v naši branži – izdelavi spletnih strani 🙂
Ponudnika ponavadi izbiramo upoštevajoč sredstva, ki jih imamo na voljo za to področje. Ne glede na vložek pa ljudje strmimo k čim boljšem rezultatu. Torej ponudnik naj vas prepriča s svojo sposobnostjo – naše mnenje je, da je najboljši tisti, ki vam bo za dober rezultat zaračunal malo. Na prvi pogled nemogoče a vendar ni tako. Računalništvo je zanimiva veda, ki dopušča kreativnost ter različne poti do enakega oziroma želenega cilja. Ni problem izdelati spletno stran, malce večji problem je administracijo spletne stran prilagoditi nivoju znanja naročnikovega kadra.
Zelo pomemben faktor pri izbiri ponudnika izdelave spletnih strani je stopnja optimiziranosti pred dodatnimi stroški. Večina ponudnikov naredi le nujno potrebno optimizacijo, kar pomeni, da vas bo google najdel pod vašim imenom. Ključno pomembno pa je, da podjetje Kreat (naprimer) najdete pod besedno zvezo: Izdelava spletnih strani Nova Gorica, saj se s tem ukvarjamo ter delujemo na področju Nove Gorice…  Torej, pri nas dajemo velik poudarek na SEO optimizacijo ter pravilne ključne besede, njihovo konsistenco ter uporabo pravilnih postopkov, ki pripomorejo k doseganju rezultatov.