Izdelava spletnih strani WordPress

Izdelava spletnih strani WordPress je preprost postopek. Intuitivno okolje CMS nudi pregleden način upravljanja WordPress spletne strani. Okolje je resnično prijazno, omogoča veliko interakcije brez potrebnega predznanja. WordPress spletno stran lahko izdelate tudi sami vendar svetujemo, da postopek izvedete pravilno saj je od tega odvisen uspeh vaše spletne strani

Ker je spletna stran ogledalo vašega podjetja svetujemo, da izdelavo slednje prepustite strokovnjakom področja. Le dobro narejena spletna stran bo konkurirala oziroma prehitela konkurenco. Pri izdelavi dobre spletne strani je potrebno poznati zakonodajo ter natančno poznati postopke izdelave in optimizacije.

Izdelava spletnih strani WordPress

WordPress spletne strani Kreat d.o.o.

Podjetje Kreat d.o.o. ima večletne izkušnje z izdelavo spletnih strani v WordPress okolju. Izdelavo spletnih strani obravnavamo strogo resno. Uporabljamo le profesionalne, plačljive predloge oziroma vtičnike. Na izdelane spletne strani nameščamo vse varnostne ter zakonske vtičnike ter s tem dosegamo boljšo uporabnost. Zagotavljamo tudi ustrezno varovanje podatkov ter visoko stopnjo varnosti pri morebitnih plačilih

Gostovanje WordPress strani

Gostovanje je zelo pomemben element oziroma glavni element – osnova vsake spletne strani. WordPress v temu ni izjema. Vsekakor svetujemo, da se odločite za lokalno (Slovensko podjetje) gostovanje saj se bo s tem skrajšala pot od obiskovalca do vaše WordPress strani. Ker je hitros ključni faktor svetujemo gostovanje na SSD diskih. Še en bistven faktor, ki ga je pri izbiri gostovanja pametno upoštevat je Asistenca. Le ta vam bo prva na voljo, če pride do težav. Nekateri ponudniki gostovanj nudijo sprotne pakete varnostnih kopij (backup-i), kar je tudi dobrodošlo saj imate na voljo dnevno sveže kopije v primeru razsutja. Podjetje Kreat d.o.o. skoraj eksluzivno zaupa gostovanje ponudniku NEOSERV, za katere lahko mirno rečemo, da so odlični. Njihova asistenca je brez konkurence! Vedno na voljo, super prijazni, kompetentni. Ponujeni paketi gostovanj so moderni, tehnično napredni in cenovno ugodni. Priporočamo jih tudi vam.

Varnost Gostovanja 95%
Hitrost Gostovanja 89%
Učinkovitost asistence 100%
gostovanje wordpress strani

SSL certifikat na Wodpress-u

SSL certifikat je element, ki ga priporočamo na vseh izdelanih spletnih straneh, ne glede na to ali so narejene z WordPress-om ali ne. Certifikat bo omogočil prikaz spletne strani na protokolu https, hkrati bo poskrbljeno za kriptiranje ali kodiranje vseh podatkov na WordPress spletni strani, vključno s podatki o plačilih in osebnimi podatki. Svetujemo SSL certifikate ponudnika NEOSERV, katere uporabljamo tudi pri podjetju Kreat d.o.o.

Izbira predloge za Wodpress spletno stran

Ko izdelujemo spletno stran v WordPress-u imamo na voljo številne brezplačne predloge v repozitoriju okolja. Vendar so te predloge pomanjkljive, včasih izpostavljene vdorom in napadom. Z uporabo brezplačne predloge ste lahko prepričani, da obstaja ogromno število spletnih strani, ki so skoraj enake vaši. Pri resnih projektih brezplačne predloge odsvetujemo. Podjetje Kreat uporablja zgolj plačljive predloge, ki jih je mogoče izdatno spreminjati. Omogočajo marsikatero nastavitev, ki je nujno potrebna za delovanje v skladu z iskalniki spletnih vsebin. poslužujemo se tudi z builderji, kot so Elemetor, Divi, SiteOrigin ali Fusion builder. Za zahtevnejše projekte izdelamo in dizajniramo predlogo sami.

wordpress spletna stran adr slovenia
wordpress spletna stran robert pavšič
wordpress spletna stran simon marčič