Izdelava Spetnih strani Nova Gorica – Kreat d.o.o.

Izdelava spletnih strani Nova Gorica je prispevek med našimi novicami. Namenjen je promociji našega podjetja na območju Nove Gorice. Takšen naslov smo si zamislili ker bi radi na Googlu zasedli prvo mesto med zadetki pod isklnim nizom ” Izdelava spletnih strani Nova Gorica. Torej, naš namen je:

  • prvo mesto na Google iskalniku za področje Nove Gorice

 

Izdelava spletne strani

Google ocenjuje pravilnost izdelave, napake, hitrost ter mnogo ostalih kriterijev. Slednje ih potem upošteva za dodelitev prikaznih mest iskanja. Ampak lotimo se na začetku in naštejmo sestavne elemente za izdelavo strani. Predvidevamo, da ste domeno že zakupili, sicer to lahko storite na strani Neoserv-a

Ustrezen Strežnik

Svetujemo, da se odločite za najem strežniškega prostora saj se to definitivno bolj izplača od nakupa lastnega strežnika. Izberite ponudnika, ki ponuja dobre pakete in nudi asistenco. Svetujemo Neoserv strežnike saj imamo z njimi odlične izkušnje. Strežnik naj bo SSD, ponudnik pa mora zagotavljati ažurne kopije vaše spletne strani v primeru napak. Svetujemo tudi nekaj znanja o strežnikih saj to niso osnovne operacije. Če tega dela niste vešči, lahko pokličete podjetje Kreat d.o.o. in najmete strežnik ter asistenčno podporo pri nas.

SSL Certifikat

Ker Google spodbuja varnost uporabnikov in njihovih podatkov je na spletno stran (skoraj) nujno namontirati SSL certifikat.