Izdelava spletne strani Ajdovščina – Kreat d.o.o.

 

Izdelava spletnih strani (Ajdovščina) nam predstavlja velik izziv. Ajdovščina je naše bližnje mesto, kjer imamo kar nekaj zadovoljnih strank. Zdi se nam primerno, da obvestimo tudi ostale morebitne naročnike, da se obrnejo na podjetje Kreat. Prepričani smo, da boste z nami zadovoljni.

Izdelujemo prilagodljive, sodobne spletne strani, ki bazirajo na WordPress okolju. Vsem izdelanim stranem dodamo lastno oblikovano temo, ki je unikatne narave. To pomeni, da ne boste našli na mah podobne spletne strani z drugo vsebino. Uporabljamo zgolj preverjene vtičnike, plačljive narave. Prepričani smo namreč, da imajo taki vtičniki manj pomankljivosti in s tem delujejo veliko bolje. Izdelane spletne strani imajo vedno domensi SSL certifikat inuporabljajo https protoko, ki zagotavlja kriptiranje vseh osebnih podatkov, plačilni kartic ter vsebine spletne strani

Izdelava spletnih strani Ajdovščina je pilotna stran namenjena optimizaciji naše spletne strani. Zagotovila naj bi prvo mesto na iskalniku Googla za  področje Ajdovščine. V kolikor ta tekst berete nam je zelo očitno uspelo priti precej visko. In tu imate tudi prvi konkreten dokaz o kakovosti našega dela.

Za izdelavo spletnih strani uprabljamo vtičnik Wordfence Premium, ki odlično skrbi za varnost pred vdori in nezaželeno pošto, objavami ipd. Vtičnik prestreza napade in poskuse prijav nepooblaščenih uporabnikov. Skrbi tudi za splošno stanje spletne strani.

Optimizacijo spletne strani zagotavljamo s pomočjo vtičnika Yoast premium, ki sam po sebi nima moči, da bi avtomatsko optimiziral karkoli. Je pa odličen pripomočk za ogled opravljenega dela in meritev uspešnosti

Izdelava spletnih strani Ajdovščina projekt bi moral zaživeti v kratkem. Rezultat optimizacije bi moral pred decembrom 2019 pripeljati stran med prve na iskalnem nizu. Imamo tudi kopico idej, kako sam efekt pospešiti. Predvidevamo, da bo objava potegnila s sabo uspeh celotne strani, ne samo posameznega članka, vendar se zavedamo, da bo potrebno še kaj prilagoditi. Če izbirate ponudnika za izdelavo spletne strani se najprej vprašajte ali želite samo obstajati ali pa bi radi pevlado. Če vam je všeč druga opcija ste pravi za nas. Z veseljem vam bomo prisluhnili, pripravili ponudbo ali izdelali stran.