Project Description

Spletna stran Marc Transport

Spletna stran Marc transport je izdelana na WordPress osnovi. Izstopa dvobarvni dizajn, ki natančno sledi celostni grafični podobi. Tema je oblikovana in izdelana namensko za to spletno stran. Veliko pozornosti smo namenili optimizaciji, saj ponudnik meri na italijanski trg. Vsi vtičniki na strani ADR Slovenia so plačljivi (premium), kar zagotavlja optimalno uporabniško izkušnjo.

V močni konkurenci se spletna stran Marc Transporta ponaša s pravilnostjo izdelave ter visko stopnjo optimizacije. Zato so uspehi strani in podjetja normalna posledica. Po mesecu dni od izdelave zaseda stran že drugo mesto Googla pod 5 ključnimi besedami. Cilj je zasesti prvo mesto pod skoraj vsemi relevantnimi klučnimi besedami. Naš naslednji fokus je torej optimizacija in grajenje zunanjih povezav (backlinkov).

OBLIKOVANJE
90%
OPTIMIZACIJA
86%
HITROST
86%
USPEH
93%

“S spletno stranjo smo zelo zadovoljni. Všeč nam je dizajn, vse skupaj je zelo pregledno. Daje občutek resnosti. Odziv uporabnikov je dober, povečale pa se nam tudi prodajne številke”

Matej Marc - Marc Transport

Tudi jaz bi spletno stran…

SO VAM NAŠE SPLETNE STRANI VŠČEČ?

Izdelujemo kakovostne, dodelane spletne strani za vse branže gospodarstva. Naša prednost je v dobrem poznavanju orodij, zato boste z našim izdelkom zagotovo zadovoljni. K vsakemu projektu pristopamo na način, ki je zanj najprimernejši. Po zajetni analizi konkurence in tržišča izdelamo stran, ki je ponavadi zelo visoko na prikazu iskalnikov.